1978-1979 / 1980-1981 / (1)

    



Persones interessants

Pep Gallego Méndez,
president en
distintes ocasions






Pep Gallego, Mazarrón (Múrcia). Múrcià de naixement, criat a Manacor, de molt jove ja va venir a Capdepera i aquí formà la seva família, ja que es va casar amb la gabellina Antònia Garau Juan, amb qui té una filla, n'Aina Maria. Amb 16 anys, en el camp de s'Alzinar, jugà el seu primer partit amb l'Escolar. Essent jugador, en temps de la directiva de Sebastià Pascual, col·laborà a preparar el terreny de joc i les primeres casetes del camp d'es Figueral. Abans d'entrenar feien l'escalfament llevant pedres, i entre alguns jugadors i els directius van fer les primeres casetes, uns treballaven de mestres i altres de manobres.

Jugador i entrenador de distints equips de l'Escolar, entre els quals el primer equip, amb Maties Sánchez de president; vicepresident de la directiva de Jaume Massanet; president de la temporada 1978-79 a la 1980-81; directiu amb el president Miquel Casellas, va tornar a la presidència la temporada 1983-1984, i amb la dimissió del president Joan Vaquer (1986-1987) es va fer càrrec de la gestora del club fins a la presidència de Pere Morey. Durantel seu període com a directiu es van crear en el si de l'Escolar altres seccions, com la del voleibol, que va tenir poc recorregut, i la de bàsquet.

                                                                                        Pep Gallego, jugador


La primera directiva presidida per Pep Gallego estava composta pels següents membres: Vicepresident 1r, Pep Serra Bonnín. Vicepresident 2n, Jaume Sancho Moll. Vicepresidente3r, Antoni Ferrer Servera. Comptador, Agustí Moll Servera. Secretari, Vicenç Nadal Sunyer. Vocals, Bartomeu Terrassa Ferrer, Josep Palmer Lladosa, Antonio Fernández Ors, Sebastià Ferrer Pascual, Mateu Guiscafrè Genovard, Antoni Bonet Ribas, Pere Flaquer Flaquer, Joan Ferrer Moyà i Damià Serra Ginard. Delegats d'equip: Basilio Vivancos Llorente i Joan Sancho Juan. Tots junts van emprendre una nova singladura, van apostar per contractar altra vegada l'entrenador Miquel Bestard, i també un altre cop amb la idea fixa que tots els jugadors fossin del poble, com així va ser. Dels jugadors forans de la temporada anterior no en quedà cap, ja que l'objectiu traçat de l'ascens no es va poder materialitzar. En Pep va tenir tot el suport de la directiva anterior, i al costat del seu vicepresident Pep Serra i de l'entrenador van confeccionar una plantilla amb els juvenils que havien acabat, jugadors de l'equip d'aficionats i els que van quedar de Capdepera de l'anterior temporada.

Aficionats. Drets: Tomeu Terrassa (delegat), Damià Gelabert, José M. Otero, Juan Maya, Jaume Crespo, Mateu Morey, Llucià Serra, Joan Terrassa, José Muñoz, Pep Gallego (entrenador). Acotats: Joan Pascual, Carlos Loshuertos, Miquel Morey, Jaume Moll, Joan Pons, ¿? i Guillem Danús.




Miquel Bestard