JUST JUST SANT JOAN C.F.S. 7 - S’ALZINAR FS ENCINALUZ 2

Dura derrota a casa del líder que segueix invicte. Partit molt intens el viscut a la pista del Sant Joan. Durant la primera part, amb moltes errades defensives del S’Alzinar que varen fer que l’equip encaixes 3 gols de jugada i 2 gols de doble penal fent que finalitzes amb un parcial de 5-0 encara que els gabellins tengueren bastantes oportunitats per marcar però no les varen materialitzar. A la segona part , que resultà més disputada, S’Alzinar va reaccionar i va marcar 2 gols però el Sant Joan no baixà els braços i marcà 2 gols més, sentenciant el partit amb el 7-2 definitiu. Un resultat abultat, un cop dur, però ara toca reaccionar.
El Diumenge 8 d’Abril rebrem a un rival directe de la part alta de la classificació l’Andratx que actualment ocupa la segona posició.
A falta de 5 jornades S’Alzinar segueix 5è a 3 punts del Nou Llevant (4t classificat) i a 6 punts de l’Andratx i el Sineu (2n i 3r classificat).