Vilafranca 2- 1 CE ESCOLAR

Bon inici de partit, en una primera part totalment de l'Escolar, molt ben situat al terreny de joc. Fruit d'aquesta intensitat al minut 7 de la segona part Jaume Fava materialitza una contra i posa l'Escolar davant en el marcador.
A partir d'aquí l'equip es relaxa i l'entrenador perd múscul i consistència a la defensa per haver de fer canvis obligats perque els jugadors no podien seguir al camp. Aquest factor va penalitzar molt l'equip que, a pilota aturada, rep un primer gol i a les acaballes del partit, en una contra, un defensa de l'Escolar rellisca en el moment menys oportú i permet el que seria el 2-1 defiinitiu.
Massa càstic per un partit que nop s'havia de perdre i, sobretot, havia de servir per posar distància amb el grup que van darrera els tres primers. Per això qualificam de dolorosa derrota i esperam que l'equip es recuperi anímica i físicament. I que l'entrenador pugui tenir a la seva disposició una plantilla més estable. Tal volta estarà aquí la clau de l'ascens que tothom desitja.