SAN CAYETANO 0 -2 ESCOLAR

Partit jugat dissabte vespre a Son Moix. Nit gèlida per a un partit molt important abans de l'aturada nadalenca. L'equip sortí molt mentalitzat, cada jugador a la  seva demarcació, amb ajuts i sense errades. El partit, com tants, comença pilotada amunt i avall fins que algú és capaç de baixar la pilota i trenar una mica el joc. En aquest cas, com a la majoria de casos, aquest equip va ser i és l'Escolar. Internades per bandes fins que al minut 15 Pablo marcà el primer gol. Tímida reacció del San Cayetano, un equip poc treballat i amb nou entrenador, que tengué les seves oportunitats però o no les aprofità o el porter de l'Escolar, Toni López, les va desbaratar cuallant un partit superb. 
La segona part tengué un guió semblant. Als 13 minuts de la reanudació segon gol de l'Escolar, a càrrec del juvenil Javi Maya. El San Cayetano va veure que era incapaç de remuntar i llançà la tovallola abans d'acabar el partit. L'Escolar pogué incrementar la diferència en diverses ocasions, i un marcador de 0-5 no hagués sigut estrany. 
L'equip continua en progressió ascendent, molt regular tot i les baixes i amb reforços dels juvenils (aquest dissabte dos) que encaixen ràpidament al primer equip. Per cert esmentar el gran partit dels Juvenils a casa contra l'Arenal.
És d'esperar que després de les festes contra l'Algaida i el Porto Cristo deixin l'Escolar, acabada la primer volta, en els llocs de dalt de la taula. Ara mateix és tercer a un punt de l'Algaida i a quatre del Porreres.
Divendres, tengué lloc el sopar de Nadal de l'entitat, amb un gran ambient cosa que, tard o d'hora, repercutirà en la marxa de totes les seccions del club.
Bones Festes, fins l'any que ve i i que els Reis ens enfilin dalt de la classificació (ja que si la Penya Deportiva o l'At. Baleares baixen de categoria i el Mallorca no puja, tornaria haver moviments estranys a totes les categories).


ALIENACIó:

13 LOPEZ VIEJO, ANTONIO
2 GARCIA MANRIQUE, JAVIER
3 NIÑO RODRIGO, CARLOS
4 MARTI ORPI, MIQUEL
6 BISELLACH ALCON, MARTI
8 FUENTES GALIANO, PABLO FABIAN
12 NIÑO LIZARAZO, ALEJANDRO HELY
16 MURILLO OCHOA, ALEX A
18 FAJARDO ESTEVA, ANTONIO M
21 MAYA SANCHEZ, JAVIER
22 TORRES TORRES, JAUME

 

SUBSTITUCIONS

10 FABA SANCHO, JAIME---> 8 FUENTES GALIANO, PABLO FABIAN (46')
20 ASO SERAPIO, JOAN--->21 MAYA SANCHEZ, JAVIER (65')
15 SUREDA RODRIGUEZ, DANIEL--->22 TORRES TORRES, JAUME (69')
24 MELIS FAJARDO, JAUME--->16 MURILLO OCHOA, ALEX A (84')


GOLS

0-1 FUENTES GALIANO, PABLO FABIAN (15')
0-2 MAYA SANCHEZ, JAVIER (57')




Resum cap de setmana

Juvenil 6-Arenal A 0
Infantil F11 1-Porto Cristo A 0
Infantil F7 4-Mercat de Sta. Catalina 3
Bunyola 2-Aleví A 4
Aleví B 0-Inter Manacor 9
Benjamí A 1-Ferriolense 3
Benjamí B 2-Arta 9