Com a preparador físic a les ordres de Sergi Barjuan


El gabellí Jaume Moll Pons fins a aquests dies preparador físic de la primera plantilla del Mallorca a partir del pròxim mes de gener costat de l'equip tècnic de Sergi Barjuan, s'instal·lessin a la ciutat xinesa de Hangzhou per començar una nova etapa en el futbol emergent de la Xina.
El Hangzhou Greentown equip descendit a la segona divisió Xina aposta pels tècnics espanyols que s'han compromès per dues temporades amb l'objectiu l'ascens a la categoria perduda. 
L'equip competeix a l'Estadi del Drac de Hangzhou és un estadi multiusos situat a la ciutat de Hangzhou, (9 milions d'habitants) provincia de Zhejiang, Xina. L'estadi va ser inaugurat el 2000 i compta amb una capacitat de 52.000 espectadors, serveix principalment per a la pràctica del futbol i és l'estadi del Hangzhou Greentown, equip que competeix en la Segona divisió Xina.
En va tenir prou dos mesos a l'entrenador Sergi Barjuan,  que va ser destacat jugador del F C Barcelona, per valorar la feina de Jaume en el Mallorca, de la llavors segona A. Amb ells dos viatgen a la Xina un segon entrenador i un analista de partits. En total seran quatre els que viuran una nova aventura. 
Enguany s'ha fet obligatori a les escoles xineses la pràctica del futbol. És aquest motiu que s'ha incrementat i accelerat la necessitats de tècnics de futbol.

BEST

La propoera setmana vos oferirem una entrevista del seu pas pel R C D Mallorca.