Temporades 1967 - 1971 (3)



Primer equip juvenil federat. Alguns jugadors alternaven la seva participacio amb els juvenils i el primer equip. Va començar entrenant l'equip en Pep Pinya i en Salvador Moll acabà la temporada. 

Drets: Pep Pinya, Llucià Serra, José García "Garrucha", Mateu Morey, Baltasar Moyà, Toni Nadal, Jaume Crespo, Salvador Moll. Acotats: Juanito Rodriquez, Joan Pascual, Lluis Nebot, Miquel Ferrer, Manolo Lopez. 

 

 

Temporada 1969-1970, tres entrenadors



Pep Pinya va començar entrenant al primer equip de l'Escolar. El 8 de gener de 1970 es va presentar l'entrenador José García, (míster huevos), i el 9 de maig del mateix any, Salvador Moll, entrenador que va acabar la temporada substituint l'esmentat José García.


Drets: Jose García (entrenador), Lluís Nebot, Colau Nadal, Pep Gallego, José García “Garrucha”, Miquel Bestard, Agustín Muñoz, Alfonso Muñoz (delegat). Acotats: Jesús Sánchez, Manolo García-Plata, Pere Llabata, Miquel Morey, Joan Pascual.


En Pep Pinya, després de presentar a la directiva la seva dimissió com a entrenador, unes quantes vegades, a la tercera se li la va concedir, i per a substituir-lo es va fitxar en José García, el qual estava treballant en els serveis tècnics a l'hotel Na Taconera. Segons ens va comentar, havia jugat de porter, allà pels anys 50, a primera divisió, amb l'Oviedo i el Corunya; d'entrenador, ho havia fet al Carabanchel, de Madrid, equip que va pujar de Segona Regional a Tercera Divisió.

Només va estar quatre mesos a l' Escolar: l'aurèola que ens havia dibuixat no era tal. En un partit a Capdepera, al descans l'Escolar perdia 0-2; dins els vestidors, en veu alta, va començar a dir als jugadors, repetint-ho distintes vegades, “no teniu ous, no teniu ous!”. No va admetre la manera de comportar-se dels jugadors en el primer temps i a la segona part es va remuntar el 0-2. D'aquí el sobrenom de "míster huevos". En Salvador Moll va ser el tercer entrenador aquesta temporada.


Drets: Lluís Nebot, Colau Nadal, Agustín Muñoz, José García “Garrucha”, José García (entrenador), Miquel Bestard, Jesús Sánchez. Acotats: Joan Pascual, Miquel Gomis, Pep Gallego, Manolo García-Plata, Miquel Ferrer.

El primer és el primer, i en Salvador Moll va ser el primer entrenador de Capdepera amb títol. Abans de començar la
temporada, va implantar unes normes per les quals regir-se

En Salvador Moll va acabar la temporada 1969-1970 entrenant els juvenils i el primer equip. A la 1970-71 només es va encarregar del primer equip. En Salvador va ser el primer entrenador de l'Escolar a implantar unes regles. Abans de començar a entrenar, es va reunir amb la directiva i va proposar el següent: 1. Sentit de la responsabilitat, contret, i esforç durant tota la temporada. 2. Moral a l'ambient de l'equip. 3. Els que estan a favor i els que estan en contra. 4. Normes a seguir: a) Pla d'entrenaments; b) Missió individual de cada jugador; c) Missió col·lectiva de cada equip, sistema de joc, preparació física (la seva importància i les seves conseqüències), cada jugador com a peça clau dins l'equip, col·lectivitat per a una millor força i aprofitament, i importància i necessitat d'un sistema de joc. 5. Orientació, desmarcatge, intuïció, anticipació. 6. Necessitat d'una millor comprensió en el si del conjunt. 7. Possibilitats d'èxit i la seva necessitat. 8. Relacions equip-afició i equip-directiva.10. Relacions entrenador-equip i les seves obligacions.

A la temporada 1969-1970, l'Escolar continuà a Segona Regional, que es trobava distribuïda en dos grups. L'equip jugà enquadrat en el Grup B i quedà setè a una classificació que finalment encapçalà el Margarirense, com a campió. Aleshores, al Margaritense se'l coneixia com a l'equip milionari, ja que pagava fortes fitxes i arribaria a jugar a Tercera Divisió.

Primer equip juvenil federat. Alguns jugadors alternaven la seva participacio amb els juvenils i el primer equip. Va començar entrenant l'equip en Pep Pinya i en Salvador Moll acabà la temporada.


Miquel Bestard