Alqueria 1-ESCOLAR 0


foto: arxiu

La setmana passada auguràvem que la proposta de joc de l'Escolar podia tenir problemes en camps petits i rivals amb escasses propostes de joc.
" ...cal veure si funciona fora camp, en els camps més petits on la consigna és "pilotada llarga i córrer".

El cert és que un inici intens i amb molta pressió de l'Alqueria un rebot fa que la pilota caigui als peus de l'únic jugador amb criteri de l'Alqueria i marqui als 5 minuts el que seria el resultat del partit.
Poc futbol i moltes errades a la primera part per part dels dos equips. LEscolar ha gadudit de diverses jugades clares per empatar i, fins i tot guanyar el partit però quan no es materialitzen les ocasions,...el contrari guanya.

La segona part, de clar domini de l'Escolar per físic i per criteri, ha estat plena d'aturades, pèrdues de temps, no tornar la pilota al camp,....moltes marrulleries per part del conjunt local que l'àrbitre no ha sabut aturar i que, amb el resultat a favor els ha atorgat la victòria.
L'Alqueria ha guanyat practicant el que podríem dir l'"anti-futbol". L'Escolar ha pecat d'inexperiència en situacions com aquesta que es trobaran en molts camps i ha de disposar de recursos a pilota aturada o jugades d'estratègia per rompre aquestes situacions.

Els equips que encapçalen la classificació no han guanyat i per tant no es distancien i obrin una esclexa gran. Escolar està al mig de la taula amb 10 punts: 3 victòries 3 derrotes i un empat.

 

ALINEACIÓ:
25 MIR CANDELARIO, GUILLERMO A
4 MARTI ORPI, MIQUEL
5 PRATICIS , LUCAS S
8 FUENTES GALIANO, PABLO FABIAN
9 LOPEZ MEDINA, FRANCISCO
10 FABA SANCHO, JAIME
17 SERAPIO DIEM, ANTONIO
18 FAJARDO ESTEVA, ANTONIO M
19 GRANADOS MULERO, XAVIER
20 ASO SERAPIO, JOAN
22 TORRES TORRES, JAUME

GOLS

1-0 VIDAL CLADERA, ANTONIO (5')Resum cap de setmana:

La Union A 2-Juvenil 0
Cadet 6-Ferriolense At. 0
Infantil F11 1-Salla B 4
Rtvº. Patronato At. 4-Infantil F7 2
Aleví A 3-Poblense B 6
Serverins 3- Aleví B 2
Cala d’Or 8-Benjamí B 0
Prebenjamí 0-Cala d’Or 3