El primer torneig de futbol sala Capdepera Activa va tenir lloc ahir horabaixa al poliesportiu Es Figueral amb els equips Palma Futsal i la selecció balear absoluta. El torneig va omplir les grades d’espectadors per veure en directe l’espectacle, que va donar com a vencedor al Palma Futsal per 7 a 4.
 

Al descans del partit, els jugadors del Palma Futsal lliuraren els trofeus als equips guanyadors del torneig de futbol sala que es fa cada any a Capdepera.  A més, per part de l’Ajuntament, el batle, Rafel Fernández, i el regidor d’Esports, Pere Terrassa, varen lliurar una placa d’agraïment al president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, i al president del Palma Futsal, Miquel Jaume, per la seva col·laboració amb el municipi sempre que se’ls ha hagut de menester.
 

Abans del partit, els jugadors del Palma Futsal feren un clínic amb els nins del club de futbol Escolar de Capdepera. Els futbolistes s’encarregaren de realitzar jocs amb pilota per ensenyar als més joves tècniques i tàctiques per desenvolupar al camp.