Els judokes L'Renshinkan obtenen 4 medalles d'or i una de bronze al quart control pel Campionat de Mallorca

Calvià va ser el dissabte passat el centre d'atenció dels judokes escolars. El 4t i últim control va reunir la quasi totalitat dels clubs de Mallorca, que ho van donar tot per a aconseguir la màxima puntuació classificatòria per al Campionat de Mallorca. El Renshinkan va obtenir uns grans resultats en totes les categories en què prenia part.

Saïf Eddine en -38kg venç els seus tres combats, Jaume Cabrer i Joan Toni Gallardo, vencen quatre combats cada un en -42 i -46 kg respectivament, Sofia Nieto venç en -36 per fusen Gachi, mentre que Louis Prahl venç una ronda i es conforma amb la medalla de bronze en -38kg.

JAUME CABRER MEDALLA DE BRONZE A LA INTERNACIONAL COPA D'ESPANYA D'ALACANT

Jaume torna a acumular punts vàlids per a la classificació directa de la final de Campionat d'Espanya infantil. Alacant va ser la seu d'aquesta Internacional Copa d'Espanya categoria * A *
En un quadre eliminatori de 28 esportistes Jaume venç tots els seus combats fins arribar a la semi final. Perd aquesta amb el número 1 del rànquing nacional. En la disputa per la medalla de bronze venç per la màxima puntuació.