Gran festa per a celebrar l’ascens de l’Atlètic Escolar a la lliga autonòmica de bàsquet i commemoració de 25 anys de bàsquet a Capdepera.
Image

    Divendres dia  30 de maig el club atlètic escolar de bàsquet va celebrar els 25 anys de bàsquet a Capdepera. Per aquest motiu ha dissenyat un logotip commemoratiu, obra de Miquel Moyà, i una  camiseta. 

Image

   El senzill acte va consistir en unes paraules dirigides a la nombrosa afició  convocada, de part de la presidenta, Antònia Ladària, i la regidora d’esports Pilar Gasull i la presentació de l’esmenta’t logotip.

Image

   Antònia Ladària va esbossar el programa d’activitats que tenen preparat per commemorar aquests 25 anys i Pilar Gasull va recordar el compromís del consistori vers el bàsquet local, a més de felicitar els sènior per haver aconseguit  l’ascens a la lliga autonòmica, tot un esdeveniment pel bàsquet de Capdepera.

Image

No de bades la graderia era plena, es tractava de celebrar l’èxit de l’equip sènior que pràcticament era primer de grup i, al final del partit, a més ha acabat  imbatut.

Image

  Després de les presentacions, pogueren veure un partit amb una clara superioritat local davant un Porto Cristo que intentà igualar el partit sense arribar a aconseguir-ho. La diferencia de 12 punts amb que acabà el partit,  és una prova d’aquesta superioritat. El públic com era d’esperar entregat al seu equip amb les camisetes fetes per l’ocasió, inclús el batle de Capdepera. Tolo Alzina, la va lluir no va voler perdre’s l’encontre com a màxima autoritat del municipi i com a ex-jugador de l’Escolar.

Image

Durant el partit pogueren  veure regidors, directius del CE Escolar, antics jugadors i molta  gent relacionada amb l'esport a Capdepera. També asistí el Director General d'Esport, Biel Gili,  i el conseller  Miquel Àngel Flaquer. Ens comentaren que també eren presents el president de la  Federació de Bàsquet i el del Col•legi d’Àrbitres.

Image

   En acabar el partit, l’Atlètic Escolar oferí una torrada a tots els jugadors del club, socis, aficionats  i simpatitzants. No faltaren les felicitacions i els càntics, amb un ambient molt agradable.
Image
   En definitiva una  jornada memorable del bàsquet local.