ESCOLAR 2-Valldemossa At 0.   (Debut de dos juvenils)

Gran partit dels juvenils

López, Granados, Juanito (Crespo 63'), Torres, Luis, Alex (Pillu 82'), Serapio, Fajardo, Javi (Carlos 25'; Lucas 76'), Pablo i Enric (Aso 87).

Gols: 1-0 Luis min. 40 i 2-0 Alex min. 80
Partit fluix el que es va veure ahir a Es Figueral on els dos equips demostraren el perquè de la seva situació a la taula classificatòria. També s'ha de dir que el partit va estar marcat pel fort vent i que l'equip que ho va saber manejar millor va ser el local.
Primera part on l'Escolar jugava amb el vent a favor i va tancar a l'equip visitant al seu camp sense que aquest pogués crear cap situació de perill en els primers 45 minuts. El gol arribà al minut 40 amb un gol de cap d'en Luis després d'una centrada d'en Serapio per banda dreta.
La segona part i amb el vent en contra, l'Escolar va saber manejar millor el partit sortint amb ràpides contres que creaven perill a la porteria visitant. El Valldemossa, per la seva part, no va saber aprofitar el factor vent i en cap moment va dominar el partit. Finalment el 2-0 el va marcar en Alex després d'un contratac.
Destacar el debut de dos juvenils, en Granados i en Torres, amb el primer equip que no varen desentonar en cap moment i d'en Jaume Melis "Pillu" després d'una llarga recuperació.
En definitiva, 3 punts que eren molt importants per començar la segona volta. Dijous el primer equip viatge a Binissalem i mirarà de treure qualque cosa positiva per seguir sumant al casiller de punts.

Campos 1-Juvenil 4

Sortida complicada pels juvenils a un camp on es complicat treure punts. El partit va començar bastant bé ja que als 4 minuts anavem guanyant 0-1 gracies a una gran jugada colectiva que en Toni es va encarregar de materialitzar. A partir d'es gol vam seguir tenint ocasions pero no les vam acabar en gol. A mitjan la primera part i despres d'avisar un parell de pics, el Campos es va aprofitar d'un error nostro i va fer s'empat a n'el marcador. A partir d'aqui es partit va començar a complicar-se fins que Juanjo despres d'un bon pase d'en Luis Maya va fer gol creuant sa pilota davant la sortida del porter.
Ja a la segona part els verds van fer front al joc dur del rival, on van decidir aturar el nostre joc amb faltes. El tercer gol va arribar gracis a un error defensiu que en Toni va aprofitar per posar l'1 a 3. Ja a les acaballes del partit va arribar el 4t gol despres d'una passada magistral d'en Joan Sard que en Cristo va aprofitar per fer el darrer gol de la tarda al camp del Campos. Gran partit i VISCA SANT ANTONI!!!