Els minis s'imposen en el derbi amb l'Artà, amb un contundent 57 -38



Mini masculí 

Bàsquet Capdepera 57 / Bàsquet Artà 38

Molt bon partit dels gabellins que es varen imposar a un Artà, que a la primera volta de la lliga, fa poc de un mes, va guanyar de llarg al Capdepera arribant a tancar el marcador.
Els de Artà varen sortir molt confiats, pensant que tindrien un partit fàcil, però els de Capdepera varen agafar l'iniciativa i donaren la sorpresa. Molt bon partit, com deim, amb victòria dels gabellins que per poc no varen acabar tancant el marcador a l'Artà. 

Cadets masculí 
Bàsquet Capdepera 68 / Bàsquet Manacor 58

Segona victòria dels cadets davant un Manacor molt lluitador, que va començar amb força el partit. Al segon parcial els manacorins varen posar distància, arribant al descans amb 5 punts per damunt. Però aquesta renta els hi va durar poc. 
Acabat el descans els gabellins varen sortir a la pista amb les piles ben carregades i varen fer un tercer i, especialment, un quart temps molt bons, remuntant la diferència de cinc punts i acabant el partit 10 punts per damunt. 
Parcials: 14-14  15-20  19-14  20-10 

Junior femení 
Bàsquet Capdepera 44 / Sa Cimentera Campos 66

Les nostres júniors han fet uns darrers partits molt bons, malgrat no s'hagin traduït en victòria, i pot ser per això s'esperava més d'aquest conjunt que s'enfrontava a un equip no tan fort com els darrers. A priori la victòria pareixia factible, si miràvem lo bé que s'havia jugat amb equips forts, com per exemple les primeres classificades de la lliga a la setmana passada. 
Però en aquest cas, varen ser les jugadores de Campos les  que agafaren el control del partit i no va ser fins al descans, quan ja ens guanyaven per 16 punts, que les nostres despertaren i començaren a jugar seriosament.
No obstant ja hi havia una diferència de punts ample que no es va poder superar.

Preminis masculí 
Sant Agustí / Bàsquet Capdepera

Els nostres preminis anaren a jugar davant un Sant Agustí que, seguint la disciplina que el seu club els hi marca, fan una pressió en defensa a tota la pista. 
Recordam que no tenim marcador a aquesta categoria i no podríem dir que s'hagués guanyat ja que s'enfrontaven a un club molt potent,  però tot i així  hi ha molt bones sensacions: partit molt ben lluitat i amb la certesa que tenim un conjunt de jugadors que seran molt bons en el futur. 

Sènior masculí 
Felanitx 80 / Bàsquet Capdepera 61

Una primera part molt bona però, com molt sovint li passa a l'equip sènior, arribant al descans li passa factura el seu gran problema que no es altre que la condició física.
Després de dos temps de joc ja es fa més difícil aguantar les envestides del contrari i es llavors quan els rivals agafen avantatge.