Hola amics del Capvermell, aquí teniu la crònica del partit de bàsquet disputat ahir a Felanitx.

Image

Foto: Jaume Melis. D'esquerra a dreta. Adalt: Marc Quetgles, Josep Antoni Corraliza, Xavier Esteva, Guillermo Mir, Carlos Blanes (entrenador), Almir Mustafà, Bernat Quetgles i Dani Marín. Abaix: Emilio Sánchez, Joan Serra, Pep Sancho, Niko Irigoin, Sergio Moreno i Juan Andrés Martínez

    El Burguer King Atlètic Escolar de bàsquet es proclamà ahir divendres a la nit matemàticament campió de lliga en guanyar a la difícil pista del Felanitx, 2n classificat de la lligueta d'ascens.
    El partit fou autènticament una batalla campal. Cops de colze, de genoll i agressions per part de l'equip local formaren part de l'ordre del dia del partit. Els nostres jugadors aguantaren una pluja de bastons durant els quaranta minuts amb una actitud increïble.
    Davant un inici que el Felanitx intentava cercar-li les pessigolles als nostres jugadors, els gabellins es dedicaren a jugar a bàsquet aconseguint una avantatja de deu punts al descans.
     La clau del partit tornà a ser el tercer quart en quant l'Escolar aconseguí ampliar la seva avantatja en el marcador uns quants punts més, fent impossible el somni dels locals de remuntar el bàsquet-average als gabellins de 27 punts del partit d'anada a Capdepera.
    El darrer quart el nostre equip es dedicar a controlar molt les possessions, exercint una mena de bàsquet-control, que condugueren a l'equip a adjudicar-se la 5ena victòria en el 5è partit de lligueta.
El partit finalitzà amb un esclat d'alegria dels gabellins festejat per la nombrosa afició desplaçada fins a Felanitx. La delegació gabellina fou encapçalada per la regidora d'esports Pilar Gasull.
    La pròxima i darrera jornada de lliga, l'Escolar, amb els deures fets, intentarà acabar invicte a la lligueta d'ascens enfrontant-se al Porto Cristo, el pròxim divendres dia 30 de Maig a les 21 hores al poliesportiu de Capdepera.
     Esperam una gran benvinguda als nostres campions en que Club i Ajuntament treballen per fer-hi qualque sorpresa i celebració pels assistents.

Dani Marín
Ona Verda