Llosetense B, 1 - Escolar, 1

López, Javi, Carlos (35' Serapio), Martí, Abdou, David (69' Faba), Cascales, Aso (89' Xavi Granados), Crespo (45' Luis Maya), Dani i Enric (89' Dani Sales).
Gol: Faba min.82
Dèiem la setmana pasada que aquest partit era una final i que s'havia de guanyar sí o sí. Però, vistes les circumstàncies amb què l'equip es va presentar a "Es Puig" de Lloseta i els resultats dels altres equips, l'empat es pot veure com a mal menor. Ha començat la temporada turística i molts dels nostres jugadors ja fan feina. El diumenge ja n'hi va haver que no varen poder anar al partit i d'altres que ho feren al darrer moment. Aixi que ens vàrem presentar amb quatre juvenils.
Primera part per oblidar. El Llosetense B va dominar els 45 primers minuts i fruit d'aquest domini va marcar el 1-0 al minut 19. Hagués pogut ser pitjor ja que, una mica més tard, en Toni López, porter del juvenil i el millor de la 1ª part, va aturar un penal que hauria significat el 2-0.
A la segona part, l'equip tècnic va fer un canvi tàctic que es va notar, ja que es va millorar sensiblement la imatge de la primera part. Es va passar a controlar el centre del camp i aixó va fer que hi hagués qualque ocasió visitant, fins que al min. 82 una d'aquestes ocasions va acabar en penal a favor dels verd-i-blancs. El va transformar en Faba en el definitiu 1-1. Hem de donar l'enhorabona a en López i en Luis Maya pel partit d'ahir i a en Xavi i en Dani per la seva convocatòria amb el primer equip, tots quatre juvenils.
Diumenge que ve tenim la següent final, contra el Lloret, que encara que estigui empatat a punts amb nosaltres duu molts de partits sense perdre. Serà un rival molt difícil, però aquest partit s'ha de guanyar, costi el que costi. Esperam que després del cap de setmana medieval, tant els jugadors com el públic facin un darrer esforç per tal de que els tres punts vitals d'aquesta jornada quedin a Capdepera.