Victòria dels sèniors !



Infantil masculí
Sóller 61 - At Escolar 55

Tercera derrota consecutiva dels nostres Infantils. El partit va anar molt igualat durant tot el temps de joc, anant els gabellins per davant fins al darrer quart. En aquest darrer temps els sollerics plantejaren una defensa molt tancada i els de l'Escolar no varen saber com atacar.
A falta de quatre jornades per acabar, esperem que els nostres jugadors tornin a agafar confiança amb la que ens han fet gaudir a tants de partits durant aquesta temporada.
 

Senior masculí. 1a. Autonòmica 
Escolar 67- Campos 60

(21-19)(10-16)(20-12)(16-13) 
Oliver, A (4), Tous, G (8), Sancho, J (11), Saavedra, M (7), Siquier, R (1), Rico, D (24), Dzwonirek, M(0), Mir, S (12)

A la fí, al darrer partit de la temporada, va arribar la tan desitjada i merescuda victòria.  Després de haver patit un any molt dur, en el que ni la sort ni les condicions han fet costat al equip dels sèniors, a aquesta darrera jornada amb l'esforç dels jugadors (que no han baixat la guardia a cap moment i han lluitat minut a minut, amb el suport d'una afició que va recolzar i animar al seu equip) se va aconseguir la tan merescuda i esperada victòria. 
Donem les gràcies al públic perquè va ser part important del triomf i l'enhorabona a tots els jugadors.



Junior masculí 
Arta 65- Escolar 51

(18-13)(20-14)(21-15)(6-9)
Sanchez,S. (9), Morey, B (-), Siquier, R (3), Nadal, J 11), Campins, J (2), Felani, D (5), Forteza, E (5), Schweighofer, A (-), Martinez, J (-), Mir, S (16)

Mal partit dels gabellins que en cap moment van jugar com un equip. Massa accions individuals i una defensa molt fluixa va arrossegar a l'Escolar a la derrota. 

Infantil femení 
Hispania 60 - Atlètic Escolar Noah's 52

Partit complicat dins una pista complicada i peculiar. Va començar malament per les gabellines i als cinc minuts de joc ja perdien per 10 punts.
En acabar el segon quart, l'equip va incrementar el seu nivell defensiu i va anar retallant distància fins a 4 punts. La resta del partit anava molt disputat ja que cap equip aconseguí distància al marcador degut a les bones defenses plantejades per ambdós equips. Finalment la distància i el triomf se'l dugueren les jugadores locals.

Mini masculí 
Viu bàsquet Bunyola 21 - 54 Atlètic Escolar

Aquest partit arribava després d'una sèrie d'entrenaments molt bons i amb molt bones sensacions. En un principi, els minis sortiren al terreny de joc un poc adormits, però en el transcurs del partit els entrenanents varen anar donant els seus fruits i al final aconseguien una cómoda victòria. Felicitam als jugadors que ens estan demostrant com millora setmana rere setmana.