Neus Guardiola                                                                Paula Nicolau

PAULA NICOLAU SUREDA (INFANTIL) I NEUS GUARDIOLA GARAU (CADET), veïnes de Capdepera, van participar en el Campionat d'Espanya de seleccions territorials de voleibol celebrats a Múrcia del 30 de març al 2 d'abril.

Fins a 9 seleccionats del club Voleibol de Artà, entre al·lots i al·lotes, van estar presents en els finalitzats campionats d'Espanya. I entre aquests seleccionats, dues representants, veïnes de Capdepera: Neus Guardiola Garau, amb la selecció cadet femení i Paula Nicolau Sureda amb la infantil femení. Na Paula és germana de na Maria Magdalena Nicolau, jugadora de l'equip cadet de bàsquet de l'At. Escolar de Capdepera.

En aquests campionats hi van competir 16 equips en categories de cadets masculí i femení i infantil masculí i femení. La selecció cadet femenina en què jugà Neus Guardiola quedà en quarta posició, per darrere de les de Madrid, Canàries i Galícia; la Infantil femenina de Paula Nicolau quedà en sisena posició, darrere de les d'Astúries, Madrid, Andalusia, Catalunya i Castella-la Manxa. Unes excel·lents classificacions tenint present el nombre de llicències federatives d'altres comunitats


Selecció Cadet. Na Neus és la número 4


Selecció Infantil. Na Paula és la número 2

¿Subvencions?

Una cosa que ens va cridar l'atenció va ser que els seleccionats van haver de pagar de la seva butxaca el viatge i estada a Múrcia

On són les subvencions per a l'esport base de la nostra Comunitat? N'hi ha per a uns esports i per a altres no? És justa la nostra Comunitat per a tots els esportistes? La veritat, creim que no, ja que hi ha subvencions per a desplaçaments d'altres esports.

best