Victòries dels equips infantils mascuí i femení

Malgrat les derrotes, els equips Júnior masculí i Cadet femení jugaren bons partits

foto d'arxiu

Júnior masculí

Escolar 74 - Sa Cabaneta 86
Parcials: (21-18)(17-24)(19-20)(17-24)

Sánchez,S. (6), Morey, B (-), Siquier, R (10), Nadal, J (8), Campins, J (5), Felani, D (8), Forteza, E (3), Schweighofer, A (-), Martinez, J (4), Mir, S (30)

Partit molt igualat amb victòria final dels visitants.  Lluitat fins al darrer segon però la mancança d'encerts sota la cistella i algunes errades defensives ens varen allunyar de la victòria.

Cadet femení

At. Escolar 49 - 75 Imprenta Bahia
Parciales: (11-8) (14-20) (12-23) (12-24)

Nova derrota de les nostres cadets, aquesta vegada davant l'equip líder de la lliga d'ascens.  El conjunt gabellí va començar el partit amb bones sensacions arribant al descans a només 3 punts de les seves rivals.
Malgrat tot, a la segona part, les errades a l'hora de fer cistella va provocar que poc a poc la diferència amb les rivals anès en augment. Bon partit de les gabellines malgrat el resultat final.

Infantil masculí

At Escolar 89 - Binissalem 55

El partit semblava que anava igualat al principi, però ja al descans arribàvem per davant, 41 a 33.
A la segona part els jugadors gabellins sortiren amb moltes ganes de guanyar i no varen donar cap opció als visitants. Amb una defensa agresiva i un contraatac molt ràpid se varen anar distanciant fins acabar amb el marcador molt per damunt el rival.
Esperam que els al.lots segueixin treballant per millorar i gaudir del joc.

Infantil femení

At Escolar Noah's 54 - Cide 23

Partit tranquil el disputat per les infantils. Els dos primers temps igualats, però amb el marcador sempre al nostre favor. A partir del tercer quart les locals varen estar encara més encertades en l'aspecte ofensiu i va mantenir un bon nivell defensiu. Això les va permetre agafar distància en el marcador fins al resultat final.