Image 

           Ara sí que ja podem dir que s’ha acabat el serial de l’equip juvenil de  l’Escolar, del qual us hem estat informant des d’aquestes pàgines.             

Les darreres notícies que us havíem ofert, el passat dia 19, eren les referides a la victòria en el camp de l’Atlètic Rafal (0-4), que assegurava la permanència a la Lliga Nacional.  També us dèiem que la directiva de l’Escolar havia presentat al·legacions a la denúncia del Sami, per alineació indeguda, i que, en principi, havia suposat la pèrdua de tres punts (segons acord del Jutge Únic de Competició i Disciplina de la Federació Balear de Futbol).         

En el seu moment, aquella decisió comprometia la situació del nostre equip i perillava la salvació. Idò bé, les al·legacions de l’equip local han estat acceptades pel Comitè d’Apel·lació de la Reial Federació Espanyola de Futbol, de manera que se li restitueixen els tres punts en qüestió i això fa que els nostres juvenils s’hagin enfilat a l’onzè lloc de la classificació, de manera ja definitiva.         

 

Volem agrair a l’entrenador de l’equip, Biel Torres, que ens hagi facilitat tota la informació que nosaltres hem traslladat als nostres lectors, i les molèsties que en aquest sentit s’ha pres.           

Enhorabona a tots els implicats.