SA VILETA, 2 - ESCOLAR, 0
L'Escolar patina davant
un dels darrers classificats

1ª Regional
Sa Vileta 2 – Escolar 0
10è classificat

Pep Sureda (Sergi), Domi (Pacheco), Javi, Isma, Joan Ferrer (Serapio), David, Rafa, Alberto, Edu (Txiqui), Virgy (Miguelito). Mateu.
Targetes: Joan Ferrer, Edu, Isma, Javi.

Crec que si l’Escolar tenia un partit complicat no era altre que aquest i ho dic per lo difícil que resulta jugar a un camp de terra i petit, i contra un equip el sistema del qual no és altre que pilotada amunt i que l’agafi qui pugui. El problema de tot això és que l’Escolar va jugar com Sa Vileta, sense deixar-nos crear perill de cara a porteria, molta de lluita al centre del camp per a res i molta pressió.
Si fa una sèrie de partits creàvem moltes d’ocasions de gol, ahir no puc dir el mateix, tot i que es va lluitar molt i en cap moment donàrem el partit per perdut; el que passa és que si perdones, al final ho pagues, i així va ser. Tant en Mateu a la primera part com en Pacheco a la segona varen tenir dues ocasions per marcar.
Els dos gols vingueren  un d’una falta en contra que rebotà a la barrera, tornà a rematar el mateix jugador i marcà l'1-0; i el segon, a treta d’un fora de banda, es penja la pilota dins l’àrea i un davanter encara a Sergi i marca el 2-0 definitiu.
En definitiva un marcador que ens posa les coses molt més difícils de cara a les aspiracions de pujar a Preferent.
 

3ª Regional
Escolar 0 – Condor C.F. 0
12è classificat

Cadets
La Salle At 2 – Escolar 5
10è classificat

Infantils A
Pto Cristo 4 – Escolar 2
1er classificat

Toc d’atenció als Infantils de Pep Fuster, es perd el primer partit de la temporada i, ja ho vaig dir fa un parell de setmanes, això es veia venir. Ara, una setmana de descans per pensar que ahir es va perdre una ocasió clara per sentenciar la lliga, ja que l’Artà va empatar amb el Son Sardina.

Infantils B
At Escolar 0 – Sta Maria 0
9è classificat

Image

Alevins 1ª Regional
Escolar 1 – Pla de na Tesa 3
12è classificat

Manuel Muntaner

Pilotes Fora