Hola amics del Capvermell Digital,

Vos adjunt els horaris d'aquest cap de setmana. A destacar el ball de despropòsits amb la pàgina web de la Federació de bàsquet. Ha sofert una petita renovació (rentada de cara) però no de continguts. Així estem!
La setmana passada el equip sènior femení es va desplaçar el diumenge cap Artà per disputar el derby regional a les 12 hores. Sorpreses de la vida per que el partit es va canviar de hora per les 10.30! A ningú es va avisar i de moment el partit perdut per 20 a 0.

 

 A dia d'avui, 5 de Febrer, els horaris d'aquesta setmana no hi són a la web. Hi ha un enllaç que diu "horaris de la setmana del 21 al 28 de Novembre" i es tracta d'un enllaç que no funciona. Podeu comprovar-ho aquí.


L'únic que es sap es que aquest cap de setmana només hi haurà dos partits a Capdepera. El de sèniors masculins el divendres i el dels júniors al dissabte.
A continuació vos resumim tota l'agenda de partits del At. Escolar, entre parèntesi podeu trobar el lloc que ocupen actualment a la classificació:

Image

Divendres 08-02-2008

Sènior masculí A: Calvià(4) - Bolero Angels At. Escolar(10) (Horari sense confirmar)
Sènior masculí B: Burguer King At. Escolar(2) - Son Servera (8) (Horari sense confirmar, molt possiblement a les 21.00 hores)


Dissabte 09-02-2008
Infantil masculí: Basquet Muro(9) - At. Escolar(15) (Horari sense confirmar)

Cadet masculí: C.B. Binissalem(11) - At. Escolar Electro Hidràulica(4) (Horari sense confirmar)

Júnior masculí: At. Escolar First Sun(7)- Son Cotoner(10) (Horari sense confirmar, jugaran a les 17 o a les 18:30)

Diumenge 10-02-2008

Sènior femení: Bons Aires Carpintería Segama(6) - At. Escolar(11) (Horari sense confirmar)


Un salut i sort pels als nostres equips,
Dani Marín, Pilotes Fora

Image