Trist empat davant el coer
Escolar, 2 - Campanet, 2

Els juvenils, humiliats en Es Figueral
Escolar, 0 - Son Ferrer, 5



foto: www.futbolbalear.es


Preferent
Escolar, 2 – Campanet, 2

Escolar: Peret, Xampi, Abdualay (Fran), Ángel, March, Campos, Edu, Isma (Martí), Rigo, Gayà, Faba (Pacheco).

Campanet: Xisco, Capó (Andreu), Bisquerra, Xesc, Agullo, Amengual, Vicent, Sebastià (March), Martí (Álvaro), Toni, Sergi (Emilio).

Després de 16 jornades (només en falten tres per acabar la primera volta), tot i que no hi ha res decidit, sí que es poden començar a treure conclusions. I la principal, potser, és que l’equip dóna de si el que dóna, que va justet i que mantenir la categoria s’ha convertit en un objectiu gens ni mica senzill. O molt canvien les coses a la segona volta, o haurem de patir fins al final. El dimecres dia 28 es va jugar el partit ajornat amb el Cardassar (1-1) i aquest diumenge el corresponent davant el Campanet, i el fet és que dels sis punts possibles dins Es Figueral,  només se n’han aconseguit dos, contra dos equips de la part baixa. No oblidem que els campaneters són els darrers classificats, cosa que encara fa més dolorós aquest empat. Edu i Gayà marcaren els gols locals.

 

Juvenil
Escolar, 0 - Son Ferrer, 5

Deplorable i sorprenent derrota dels juvenils que, de sobte, semblen haver-se desendollat. L’absència de l’entrenador, per indisposició, no justifica una pèssima primera part com la que jugaren. Caldrà posar-se les piles altra vegada si no es vol llançar per la borda la bona feina feta fins ara.


Fèmines
Sp.Sant Marçal - Escolar

 

Cadet
Escolar, 4 - Sp.Sant Marçal, 0

 

Infantil A - F11
Escolar, 6 – Sollerense, 0

 

Infantil B - F11
Pollença, 1 - At. Escolar, 2

 

Aleví A
Escolar, 4 - Sp.Ciutat de Palma A, 3

 

Aleví B
At. Rafal B, 7 - At. Escolar B, 3

 

Aleví C
At. Escolar A, 9 – Alqueria, 1

 

Benjamí A
Escolar, 4 – Santanyi, 1

 

Benjamí B
Algaida A, 3 - At. Escolar, 2

 

Pre-Benjamí A
Ses Salines, 0 – Escolar, 1