PREFERENT
ESPORLES, 1 - ESCOLAR, 1

Esporles: Capel, Muñoz (Trompette), A. Trias, Yassin Hayoun, P. Trias, Rueda, Marc Tomàs, Carmona (Femenias), Robles, Bordoy i Arbós.

Escolar: Pere, Servera, Ángel, Garcia, Pacheco (Ferrer), Isma (Bisellach), Gayà, Rigo (Moreno), Cascales, Abdoulaye y Edu Flaquer.

Si no fos que l’Escolar ve d’una mena de travessia del desert i que es troba instal·lat en la zona de perill, podríem donar per bo aquest punt aconseguit a Esporles. Però l’equip, ara mateix, necessita sumar de tres en tres si vol remuntar posicions i respirar una mica més tranquil. Malauradament, en aquesta ocasió, el matiner gol de Gayà, aconseguit en el minut 2 de joc, no va ser suficient per aconseguir una segona victòria, ja que poc abans del descans els locals aconseguiren l’empat que ja seria definitiu. El més positiu seria que, després de sis derrotes consecutives, ara s’han encadenat dos diumenges sense perdre, i això ha de servir de revulsiu al conjunt. El proper diumenge ve el líder a Capdepera, s’Arenal, una autèntica prova de foc per a mesurar les possibilitats reals dels verds. No serà fàcil.

JUVENILS
LA UNION B, 2 -  ESCOLAR, 3

C.E.Escolar: Nebot, Fran, José Ramón, Gustavo, Xisco, García, Aso, Crespo, Niño, Àlex i Enric.
També jugaren: Aitor i Marcos.

Gols: José Ramón, Àlex i Enric.

Els juvenils sí que continuen sumant i consolidant el seu joc de diumenge en diumenge. Aquest pic va ser a Palma, davant La Unión, en un bon partit que ve a demostrar que els nostres van madurant com a conjunt. La primera part ja va acabar amb el resultat de 0-1, i aquest avantatge augmentà fins al 0-3. Tot semblava sentenciat, però una certa relaxació, fruit de la comoditat en el marcador, va propiciar la reacció dels locals que, amb el 2-3 van creure en la possibilitat de capgirar el resultat. Afortunadament no va ser així, però els darrers deu minuts es va patir.