Gran participació de corredors a l'ajornada cursa de Sant Bartomeu

Com l’edició de l’any passat, la cursa popular de Sant Bartomeu que sol convocar-se per les festes d’estiu, va haver de ser suspesa com a conseqüènciaq d'un foc forestal al municipi. Enguany la carrera tornà al seu format habitual,  amb la ruta clàssica, i comptà amb una gran participació de corredors locals i externs.

Dissabte, dia 13 d’octubre, va tenir lloc aquesta carrera, amb sortida a la plaça de l’Orient. Primer es van celebrar les proves dels nins  i nines (a un altre article us informam dels resultats) i a les 18,30 hores va tenir lloc la sortida de la prova que, com ja hem dit, va comptar amb molta participació , concretament 125 corredors/es. El recorregut cobria una distància de 6,3 quilòmetres.

El primer a creuar la meta va ser Àlex Florez amb temps de 0:21:11, en una arribada ben competida amb Esteve Barceló, que el seguí pocs segons després. La primera  fèmina en travessar la meta va ser Aina Contestí amb un temps de 0:27:35.

Al final de l’article hi ha un àlbum (amb 246 fotografies) elaborat per en Xisco Campins, de domini públic, perquè us pogueu baixar les fotografies, de la sortida, de les arribades i de l’entrega de trofeus.