4 nous cintes negres del Judo Reshinkan


Dissabte passat, un cop més, les instal · lacions del Renshinkan van estar de festa. Familiars, acompanyants i alumnes no van voler perdre's el major esdeveniment de la carrera esportiva d'un judoka, el seu lliurament del 1º dan.

AINA SUREDA, JAIME FERNÁNDEZ, PAU RODRIGUEZ i SERGI FULLANA han estat els qui han assolit aquesta fita esportiva, que començà una setmana enrere, amb una actuació sensacional en els exàmens organitzats per la Federació Balear. Els treballs mostrats van ser dignes d'autèntics cinturons negres amb combinacions i encadenaments reals utilitzats en la competició.
Ara han arribat a la seva primera meta, però ells saben que això només és l'inici d'aquesta llarga trajectòria esportiva, el seu objectiu següent, aprendre molt perfeccionar el seu judo i treballar com un gran cinturó negre.

 


L'equip nacional de judo paralímpic continua la seva posta a punt a Mallorca

L a selecció espanyola  d'invidents és el que representarà l’esport judo a les Paralimpíades de Londres 2012. Ells són sempre molt benvinguts a la nostra illa ja que porten bastants anys participant en l'Internacional Trofeu Renshinkan. Ara estan ultimant la seva posada a punt en el polisportiu de Sineu, seu de les trobades federativess en què tots els clubs estan convocats. Els entrenaments són la mar d'interessants com no podia ser d'altra manera en tractar-se de l'equip Nacional, a la que els nostres judokes gaudeixen aprenent de gent d'aquest alt nivell.