A partir d'ara, el RCD Mallorca col·laborarà de manera més estreta amb la ràdio de Capdepera, Marratxí, Artà, Porreres, Santanyí, Sa Pobla i Pollença
El RCD Mallorca i Capdepera-Ràdio han firmat un acord de col·laboració amb l'objectiu de fomentar el sentiment mallorquinista a tots els racons de l'illa. A partir d'ara, el Club col·laborarà de manera més estreta amb la ràdio de Capdepera. Es tracta d'un acord molt positiu per a ambdues parts, ja que permetrà a les ràdios municipals poder accedir de primera mà a tota la informació que el Club genera i traslladar-la als veïns del municipi de Capdepera. A més, aquest acord contribuirà a difondre la imatge del Mallorca i intensificar-ne la relació amb la Part Forana. L'acte de signatura de l'acord ha comptat amb la presència del President del RCD Mallorca, Jaume Cladera, el batle de Capdepera, Rafel Fernández Mallol i la Regidora de Tecnologies de la Informació i Comunicació, Ivon Renaud Mas.



Gràcies a aquest acord, cadascuna de les ràdios municipals podrà donar cobertura als actes que el RCD Mallorca organitzi en cadascun de les localitats adherides al conveni. Així mateix, les ràdios municipals tendran accés a tota aquella informació que generi diàriament l'entitat vermellenca i apropar-la, així, a tots els seus ciutadans. A més, l'acord de col·laboració contempla altres iniciatives tals com donar veu a les penyes mallorquinistes de cadascuna d'aquests municipis. El President del Mallorca, Jaume Cladera, ha recordat que “continuarem recolzant iniciatives com la què hem signat avui ja que resulten beneficioses per a tothom”.

L'acte de signatura de l'acord ha comptat amb la presència del President del RCD Mallorca, Jaume Cladera així com del batlle de Porreres, Bernat Bauçà, el batlle de Pollença, Bartomeu Xifri, el batlle d'Artà, Jaume Alzamora, el regidor d'esports de l'ajuntament de Marratxí, Jaume Llompart, el regidor d'esports de Santanyí, Miquel Vidal i el regidor d'esports de l'ajuntament de Sa Pobla, Joan Bernat Soler. Anteriorment ja es signà el conveni amb Rafel Fernandez, batlle de Capdepera.