El dissabte dia 21, en el restaurant regentat per Curro (abans Golea), es van reunir en un dinar els expresidents de l'Escolar, Jaume Massanet (Mito Coix), Pep Gallego, Miquel Cassellas, Pere Morey, Biel Torres, Jaume Moll i Miquel Bestard, juntament amb el president actual, Toni Fajardo. Faltà a la cita l'expresident Matías Sánchez, que en el darrer moment no va poder assistir.

Durant el dinar es van escoltar comentaris per a tots els gustos, anècdotes i vivències personals dels mandats de cadascun dels assistents. Aquestes reunions demostren que, a tots els que han passat pel club, els uneix l’amistat, amb la satisfacció que cada un, en el seu moment, va aportar un granet d’arena perquè l’Escolar, a dia d'avui, sigui un club modèlic de Mallorca, amb una infraestructura esportiva i directiva que no té res a envejar de cap altre club de l'illa i unes instal·lacions que són orgull dels gabellins

Al llarg de l’àpat, es van recordar, en especial, els equips de treball que en el seu moment presentà cada president, ja que si no hagués estat per aquests equips, el club no hauria pogut resistir els anys que ho ha fet. s va tenir un especial record pels presidents que d’aquesta tercera etapa del club i que s’inicia l'any 1965, Sebastian Pascual, Felipe Cardiel, Joan Vaquer i Ramón de ses Cuines, que ja ens es troben entre nosaltres.

 

 

BETO