El triatló de professors/es duplica la participació de l'edició anterior

   El passat dijous, dia 28, es va realitzar la 3a edició del triatló de professorat de l'IES Capdepera, on també hi participen professorat d'altres centres educatius del municipi, així com de pobles dels voltants. Enguany la participació s'ha duplicat, arribant al centenar, i això va facilitar que l'ambient fos molt agradable i festiu. 



` Es Carregador va ser el punt de sortida/arribada i canvi dels relleus. Malgrat l'increment de participants l'organització va ser perfecta i, juntament amb la col·laboració de la policia local, pel que fa a la prova de bicicleta,  tot va transcórrer sense incidents. 



  Cal dir que aquesta triatló ha aconseguit crear una notable expectació i molts de compays dels competidors els animaren  en tot moment.







  En acabar les proves, gairebé tots els participants dinaren al Restaurant es Pinaret de la carretera de l'Agulla, un excel·lent menú preparat per l'ocasió. 



  Tots els participants coincidiren en felicitar a Toni Morey, alma mater de la prova, i als seus col·laboradors, amb un desig de continuïtat de la trobada.
 


Això sí calor, va fer molta calor!

Enllaç video triatló profes...
http://www.youtube.com/watch?v=hygyWybvhKo&feature=plcp