2 º INTERCANVI BALEARS / ALEMANYA DE JUDO & JIU JITSU

   El passat cap de setmana ( pels dies 1 al 3 de juny) es va fer el 2 º seminari de Budo Mallorca 2012, organitzat pel Club Jiu Jitsu-Fuguei Kröv eV d'Alemanya i el Renshinkan. Unes 30 van ser les persones interessades en aquest  curs de 10 hores de durada amb un quadre de professors de altíssim nivell. Els professors eren:  Paul Pawels 8 º dan jiu jitsu, (Bèlgica), Ángel Luis González Humanes 8 º dan jiu jitsu (Madrid) Harald Born 7 º dan Dj Jitsu (Alemanya) i Pep Mascaró 7 º dan judo (Mallorca) i el director del curs el professor i president del Fugei Kröv, Joan de la Fuente. El Renshinkan Manacor va ser la seu d'aquestes trobades i segons sembla els alumnes participants van quedar molt satisfets i contents. La temàtic estudiada al  llarg del curs va ser  una gran varietat de tècniques de defensa, control, desarmament i una llarga llista de tècniques de reducció.
La clausura va tenir lloc en el Renshinkan Cala Rajada i una vegada finalitzat l'acte tots van tenir el seu reconeixement i el seu certificat d'assistència al curs.

Hi van participar:
MARKUS ESTAI, KAI STENZEL, CLAUDIA KÖHLER, WINFRED WILDE, FRANCISCO DE LA FUENTE, JUAN DE LA FUENTE, MARLENE WÖRNER, RICARDO WERNER ESTERS, BIEL JOAN MARTINEZ, LLUIS LLULL PARERA, Mª NEUS POU JIMENEZ, MIQUEL CABRER LLODRÀ, JOAQUIN SABATER ROMERO, RAFEL JAUME VENYS, JAIME FERNANDEZ MUÑOZ, MANUEL FERNANDEZ, EDUARDO RAMOS, PEDRO FEBRER MARTINEZ i JOAN ANTONI ARQUELLADA.