Els amfitrions guanyen la XXI edició del Trofeo Internacional Renshinkan



  Una vegada més la preparació del Trofeu Renshinkan va estar a gran nivelll, amb una posada en escena i una organització impecable. Tot fa d'aquesta una de les competicions ambe més ressonància  en les nostres Illes i part de del territori nacional. El Trofeo va tenir lloc el passat dissabte (19 de maig )  al Pavelló esportiu Miquel Àngel.Nadal. amb una participació de devers 200  esportistes, incloent-hi els delegats, tècnics, nins i nines de les desfilades d'obertura i clausura i els 140 competidors.
El Pavelló va vibrar i es va tornar a vestir de de gala per acollir una de les competicions on es va veure el millor judo absolut i l'escolar de les nostres Illes. Van estar presents l'Equip Nacional de l'Once; El BK-JUDO Norway; el Haruka i el Bushidokan de Menoría; i la quasi totalitat dels clubs federats de Mallorca, Olimpic, Ajuba, EDMañes, MNord judo, Taikukan, C'an Pastilla, Samurai i l'amfitrió el Renshinkan

El trofeu Renshinkan està reservat a dues categories l'escolar (sub 15 i sub 17) i l'absoluta



La presentació de l'acte va començar puntual, segons l’horari presvist a les 17:15 i aquesta va anar a càrrec del president de la Federació Balear de Judo Miquel A. Bisquerra mentre que la clausura la va efectuar la Regidora d'Hisenda i Interior de Manacor, Sebastiana Sureda Rosselló i Antoni Sureda.
 
El Club Renshinkan va ser el vencedor d'aquesta nova edició, amb 51 punts, la segona plaça va ser pel Mallorca Nord Judo amb 24 punts i en tercer lloc el Judo C'an Pastilla amb 23 punts.

Els medallistes del Club amfitrió són els que detallem a continuació:

Medalla d'or: Sergio Franco, Miquel Cabrer, Denisse Almuaa, Pau Rodríguez, Sebastià Morales i Xisca Martín.

Medalla de plata: Noemí Frey, Jaime Fernández, Toni Plaza, Sandra Beltrán, Sebastián Wnuk-Dipinski i Joan Brunet.

Medalla de bronze: Neus Pou, Tomàs Pedro Fiol i Jaume Maimó.


Josep Mascaró