Èxit esportiu de Miquel Cabrer al Campionat d'Espanya Infantil



Dia 16 de maig, se celebrarà el 21è Trofeu Reshinkan al poliesportiu Miquel Àngel Nadal, de Manacor.






MIQUEL CABRER, DISPUTA LA MEDALLA DE BRONZE EN LA FASE FINAL DEL CAMPIONAT D'ESPANYA INFANTIL

Miquel Cabrer del judo Renshinkan acaba d'obtenir una important classificació en el judo Nacional, el campionat  d'Espanya infantil celebrat dissabte passat a Càceres.

Miquel inicià  molt bé el seu camí cap a la medalla, guanyà el primer combat de ippon al representant del País Basc, el segon el perd contra el quil es proclamarà campió, Catalunya En repesca pel bronze venç per ippon al representant de  Múrcia, després venç, també per ippon, al representant d'Andalusia i en disputa per a la medalla contra Madrid, en un combat molt ajustat que al més mínim descuit els podia donar la derrota. En Miquel va ser qui en un canvi d'agafada es va veure sorprès per un seoi nage. Miguel només té 13 anys i una quarta plaça és un mèrit molt important per la seva llarga carrera esportiva que ara només acaba de començar.




EL JUDO BALEAR TÉ UN NOM: XXI TROFEU INTERNACIONAL Renshinkan.
AQUEST DISSABTE AL POLIESPORTIU MIQUEL ANGEL  NADAL

 Una vegada més amb la presència de l'Equip Nacional d'Invidents, amb una de les seves posades a punt cara a Londres 2012, els campions de Noruega, a més els judokes representants al Haruka i Bushidokan de Menorca, l'Olimpic, Samurai, ED Mañes, Taikukan , Mallorca Nord Judo, Ajuba, judo c'an Pastilla, Judo Felanitx i els amfitrions el Renshinkan. El proper dissabte, dia 19  de maig, en el Poliesportiu Miquel Àngel Nadal que se  vesteix de gala per a acollir els prop de 150 participants que competiran pels títols que hi ha a joc en aquesta XXI edició del Trofeu Renshinkan.

El trofeu Internacional Renshinkan, es distingeix dels altres ja que en el es disputen dues categories, l'escolar (12 a 16 anys) en els seus respectius grups de pesos i edats i l'absoluta (més de 17 anys)

Aquest nou trofeu es presenta molt interessant, amb la presència de medallistes nacionals de Noruega, l'equip de l’ONCE i el judo Balear. Així  l'espectacle està assegurat. Aquest dissabte dia 12 de maig, al Poliesportiu Miquel A. Nada us trobareu l el millor judo de les nostres Illes, a partir de les 17'00h.