Dimecres 1 a les 17:00 h i a les 19:00 h: GUARDIANA DE DRAGONES
Dissabte 11 i Diumenge 12 a les 18:00 h: GARFIELD: LA PELÍCULA
Dissabte 11 i Diumenge 12 a les 20:00 h: MARIA MONTESSORI


Dimecres 1 a les 17:00 h i a les 19:00 h:
GUARDIANA DE DRAGONES

Durada: 99 Minuts
Versió: En Castellà
Gènere: Animació
Entrada: 5€

SINOPSI:
Són temps foscos a la Xina imperial. Els dracs, antany amics i savis aliats dels homes, han estat perseguits durant anys i tancats en masmorres. En una remota fortalesa a les muntanyes, una nena ajuda a escapar a l'últim dels dracs i s'uneix a ell en una apassionant missió per a recuperar el tresor més preuat: L'últim ou de drac, robat per un malvat embruixador que vol explotar el seu potencial màgic per a aconseguir la immortalitat. Adaptació de la primera de les sis novel·les de la saga literària homònima de l'australiana Carole Wilkins.

 


Dissabte 11 i Diumenge 12 a les 18:00 h:

GARFIELD: LA PELÍCULA

Durada: 100 Minuts
Versió: En Castellà
Gènere: Animació
Entrada: 5€

SINOPSI:
El mundialment famós Garfield, el gat casolà que odia els dilluns i que adora la lasanya, està a punt de viure una aventura en el salvatge món exterior! Després d'una inesperada reunió amb el seu llargament perdut pare –el desaliñado gat de carrer Vic– Garfield i el seu amic caní Odiï es veuen forçats a abandonar les seves perfectes i consentides vides en unir-se a Vic en un hilarant i molt arriscat atracament.

 


Dissabte 11 i Diumenge 12 a les 20:00 h:

MARIA MONTESSORI

Durada: 100 Minuts
Versió: En Castellà
Gènere: Drama biogràfic
Entrada: 5€

SINOPSI: París, any 1900. Lili d'Alency és una popular cortesana que amaga un secret. La seva filla Tina va néixer amb una discapacitat i la manté allunyada per a protegir la seva carrera i la seva reputació. Però el dia que es veu obligada a haver de cuidar d'ella, Lili decideix marxar-se a Roma per a començar una nova vida. Allí coneix a María Montessori, una doctora que està desenvolupant un revolucionari mètode educatiu per a treballar amb els anomenats 'nens deficients' i que anys després es convertirà en una de les pedagogies millor valorades a tot el món: el 'Mètode Montessori'.