Durant tot el matí de dissabte, dia 23 de març,  s'ha duit a terme al municipi un simulacre de salvament, en el que s'han realitzat diferents maniobres alternes per posar en pràctica les actuacions a realitzar en cas d'una emergència real.



El dispositiu humà ha superat les 150 persones, que han actuat en diferents accions d'emergències i han sigut coordinats des d'un punt de comandament situat a l'aparcament del poliesportiu Es Figueral, ja que la coordinació i la cohesió de tots els organismes que participen en una emergència és de vital importància.



Aquest simulacre és un exemple de la importància del treball en equip en situacions d'emergència i prepara als equips d'emergència per afrontar situacions d'emergència amb eficàcia i eficiència.



La jornada acabà amb una paella oferta pels paellers de l'Associació Festes del Carme en el pàrquing de la piscina municipal.



A aquest simulacre hi han participat la Direcció General d'Emergències (Emergències 112 Illes Balears), Policia Local de Capdepera, Protecció Civil de Capdepera, Protecció Civil de Montuïri, Protecció Civil d'Andratx, Protecció Civil de Llucmajor, Protecció Civil de Marratxí, Protecció Civil de Sineu, Protecció Civil d'Algaida, Protecció Civil d'Inca, Protecció Civil de Lloseta, Serveis d'Ambulàncies, i la col·laboració de l'Associació Hotelera de Capdepera, Brigada Municipal de Capdepera, Beach Club Font de Sa Cala, Cubifred i l'Associació Festes del Carme.

Des de l'Ajuntament de Capdepera agraeixen la col·laboració i implicació de totes les persones i entitats que han participat o col·laborat en aquests exercicis de pràctiques en emergències.

Algunes imatges de les activitats de salvament i rescat dutes a terme: