Tercera victòria consecutiva per l'equip de Capdepera, que els col·loca a la part més alta de la classificació!


 

Dissabte 19 d'Octubre 2019
Parque Nereida Suites Hotel 3 - San Cayetano Blanco 0

Sets: 25-12 / 25-16 / 25-19

Jugadores: Lena Torremocha, Marta Rodríguez, Clàudia Adrover, Gloria Reche, Mariona Fullana, Valentina Fuentes, Ainhoa Navarro, Lena Rocha, Maria del Carmen Peña, Ainoa Pérez, Elena Navarrete, Paula Lorenzo i Aina Alzamora.

El partit començava amb una certa incertesa, ja que no es presentà cap àrbitre. Es va decidir jugar el partit perquè els dos conjunts hi estaven d'acord i fou una persona externa als dos clubs qui es va fer càrrec de dirigir el partit.

Pràcticament tot el partit presentà la mateixa dinàmica. L'equip de Capdepera anà per davant tot el temps en el marcador però l'actitud de l'equip era molt diferent del que reflectia al marcador, ja que pareixia que les nostres jugadores no presentaven una actitud de lluita. Això es va fer evident al tercer set on es va tenir problemes per tancar-lo.
L'equip contrari es presentava amb jugadores molt joves però en cap moment van baixar els braços. Finalment el resultat fou una victòria per l'equip local però amb gust agre-dolç, per aquesta mancança de ganes o actitud.

A la roda final de reflexions les nostres jugadores ho van expressar. L'aspecte positiu era la victòria però n'hi havia un de negatiu que pesava més i era que no havien gaudit del tot aquest partit. Com a reflexió final es va concloure que sempre hi ha dies pitjors i dies millors però mai s'han de perdre les ganes i la motivació per fer-ho el millor possible.

I una vegada més volem donar les gràcies a tota la gent que ha fet possible que aquest equip estigui a lo més alt de la classificació! 

La classificació queda així: