Una dels habitatges escorcollats és de Cala Rajada.La Guàrdia Civil ha realitzat una ampla operació contra el narcotràfic anomenada “Operació crótalo”, desmantellant una estructura internacional que duia droga a Balears des de Colòmbia.

S’ens ha informat (i ha sortit a tota la premsa) que les durant les actuacions policials s’han fet 12 detencions i s’han escorcollat 12 habitatges, un d’ells de Cala Rajada. També s’ha entrat en cases de Marratxí i Lloseta (on s’ha trobat un laboratori) a Mallorca, i a Madrid i Barcelona.

La investigació va començar l’any 2018 a Mallorca quan se començà a investiga a un grup de que introduïen importants quantitats de droga a Mallorca emprant rutes comercials marítimes entre la península i Balears.

En els escorcolls s’han  3,5 quilograms de cocaïna, així com una gran quantitat de tall, 16.200 euros, 560  dòlars, 200 lliures,  cap de tracció d’un camió usat pel transport de la droga i 3 turismes. També s’ha desmantellat un laboratori perfectament organitzat pel tractament i processament de la cocaïna.Imatges/Infiormació Guàrdia Civil Balears