Durant l'acte se projectà el documental "A vegades somiam"



Dimarts, 13 de gener, va tenir lloc al teatre de Capdepera la presentació del projecte "Capdepera integra" dirigit als usuaris de APROSCOM del nostre municipi. El programa iniciat en pla pilot consisteix en organitzar diverses activitats els capvespres de dimarts. Aquesta iniciativa compta a el seguiment de Maribel Servera i la col·laboració d'un bon grup de voluntaris.



A la presentació va participar els representants dels Serveis Socials de Capdepera,  Ivon Renaud, i Maribel Servera; la representant d'APROSCOM, Magdalena  Amengual; dues voluntàries i dos usuaris. Cada un va comentar la seva experiència amb laf eina duta a terme fins ara i els fins que persegueixen amb el projecte.





En el marc de la presentació se va poder visionar el emotiu documental "A vegades somiam". Aquest treball, realitzat per Rafael Gómez "Rafael de Ca'n Renou" i  Pau Quina, tracta de l'experiència de fer teatre d'un grup de usuaris d'APROSCOM de Manacor, presentant alguns personatges en la seva vida real i el que suposà fer aquesta activitat. Un documental, gens edulcorat, que mostra el dia a dia, els somnis i l'afany de superar els reptes. En Pau Quina va ser l'encarregat de presentar el documental i  després de veure'l contestar a els preguntes que se li van fer sobre com se va gravar i els motius per a dur endavant el projecte. Com hem dit abans, un treball molt emotiu que ens apropa a les persones que pateixen malalties mentals enfocant l'aspecte emocional i el compromís de superació del dia a dia.



Esperem que aquesta interessant iniciativa es consolidi