Programa que emet TELECINCO, cada dimecres.


Telecinco portarà a la televisió la màgia dels musicals de Broadway en ‘El musical de tu vida’, un gran xou per al prime time que presentarà Carlos Sobera.

En aquest nou espai, que la cadena produeix amb Globomedia (The Mediapro Studio), el talk xou i el gènere musical al més pur estil Broadway es donen la mà d'una forma totalment nova. En cada lliurament, el protagonista famós repassarà la seva vida en una entrevista en profunditat i podrà reviure moments memorables, crucials i fins i tot inesperats de la seva experiència vital a través de números musicals produïts, coreografiados i interpretats per professionals d'acreditada trajectòria en el gènere, propiciant una extraordinària experiència tant per a l'entrevistat com per als espectadors. Miguel Bosé, Ana Obregón, Tamara Falcó i Paulina Rubio seran alguns dels protagonistes que s'asseuran al costat de Carlos Sobera en l'espectacular plató del programa.

Emoció, música, retrobaments i sorpreses són alguns dels eixos entorn dels quals girarà aquest nou espai familiar. En ‘El musical de la teva vida’ els números musicals partiran de cançons molt populars i recognoscibles per al gran públic, temes que l'equip artístic del programa reinterpretarà amb gran enginy i molt humor entorn de les grans anècdotes de la vida dels convidats, que seran traslladades a l'escenari en format musical.

Gran acolliment en el mercat internacional

‘El musical de la teva vida’ és l'adaptació de ‘The Musical of your Life’, un format belga estrenat amb gran èxit en aquest país en 2021 amb una primera temporada que va aconseguir un 36% d'audiència. El programa prepara actualment la seva tercera edició a Bèlgica, la seva primera temporada a Alemanya i ha estat adquirit per a la seva adaptació en més de deu territoris, entre els quals es troben els Estats Units, el Regne Unit i Austràlia.


En la seva breu història, el format ha estat guardonat amb la prestigiosa Rose D’Or en 2022, el Premi Internacional al Millor Factual d'Entreteniment en el MIPTV 2022 i el C21 Award al Millor Format Factual.