Participa en la sèrie "Mòpies". Una  producció d'IB3, TV3 i À Punt que es podrà veure l'any que ve.
Protagonitzada per Alba Brunet i Valeria Sorolla, aquesta ficció és una aposta que combina el misteri amb el misticisme de l’emblemàtic santuari mallorquí. El rodatge començà a principis de juny i finalitzà a finals de juliol. 

“Mòpies” és una sèrie que promet emocions fortes. Una ficció és una aposta que combina el misteri amb el misticisme de l’emblemàtic santuari mallorquí. Els al·lots del campament en són els protagonistes, i per als joves actors que els interpreten ha estat tot un repte. També per a l’equip de rodatge i per als pares i familiars que han donat suport a la sèrie en tot allò que suposa desplaçaments. 
Està prevista l'emissió per l'any que ve. Com a totes les produccions sols sabem aquells petits flaixos que emet la productora com aquest vídeo que va sortir a l'informatiu fa uns dies:O aquesta entrevista al director, Lluís Prieto, que ha fet Última Hora 24/08/2021:

https://amp.ultimahora.es/noticias/cultura/2021/08/24/1294907/lluis-prieto-nunca-habia-hecho-produccion-como-mopies-mallorca.htmlDesitjam que aquesta experiència animi al jove actor gabellí