A l'atorgar-li el premi Mallorquina del Verano per la seva relació amb l'illa.
foto Instagram


Purificació Martín Aguilera (Barcelona 1956) més coneguda com a Norma Duval ha estat triada ‘Mallorquina de Verano 2021’. El guardó que atorga l'associació Mallorquines de Verano, creada fa gairebé una dècada, reconeix públicament a estiuejants assidus (i amb una estreta relació amb Mallorca) la seva labor de promoció de l'Illa. Famosos que per la seva passió i amor a la major de les Illes Balears difonen a tot el món el seu afecte per Mallorca.

Norma Duval va rebre el premi en el transcurs d'un sopar a la terrassa de la mítica Suite 702 de l'Hotel GPRO Valparaíso de Palma. Norma Duval passarà a engrossir la llista de tan preuat premi al costat de Kiryl de Bulgària, Joaquín Prat, Fernando Romay, Diandra Douglas, James Ostos, entre altres.
En les entrevistes concedides, l'empresària admet la seva satisfacció per aquest reconeixement i repassa la seva relació amb Mallorca. Entre d'altres anècdotes conta:

"Idò mira, tendria un anyet... Així que fa ja 64 anys. Record que la meva mare treballava amb un metge de Capdepera i nosaltres estiuejàvem a la finca Can Patilla, propietat dels March. Catalina és la dona que explotava la finca i record que tenia des de toros a ànecs i ens anàvem a la platja de Cala Agulla en un cabriol. Ah, i berenàvem trampó".