El passat dissabte dia 24, la Coral s'Alzinar celebrà, una vegada més, la seva festa d'aniversari, i ja són 36 els anys que la formació dirigida per Elionor Gómez-Quintero viu el seu particular idili amb la música, per a satisfacció de tots nosaltres.

I també una vegada més, la Coral trobà a l'Hotel Aguait l'agombol perfecte per a la seva celebració. Es tracta d'un dels hotels més emblemàtics del municipi, amb una llarga i modèlica trajectòria, que des de fa un grapat d'anys acull els cantaires de S'Alzinar i familiars en la seva festa anual. Un magnífic bufet i un servei impecable, com sempre, van fer que la vetlada transcorregués de la millor manera. No hi faltaren unes paraules del president, Luís Cerrada, ni les notes de la "Cançó de beure", una mena d'himne que la Coral canta indefectiblement en totes les seves festes.

 

Des de "Cap Vermell" no podem sinó felicitar n'Elionor Gómez-Quintero i tots i cadascun dels cantaires de la Coral s'Alzinar i desitjar-los molts d'anys més de gojosa trajectòria musical.