Totes les solucions amb fil i agulla de cosir.


Un vestit a mida, fer el dobleg dels calçons, canviar la cremallera, aixemplar bluses....

Ahir, divendres 13 de Març, a Cala Rajada, es va celebrar la inauguració de la Boutique de Costura de Sole Peiró. Com molts sabran aquest comerç es va obrir al públic el juliol del 2012, així i tot l’esdeveniment s’ha realitzat en aquests moments a arrel de la renovació de l’espai de exposició i treball de l’atelier.



En la Boutique es poden trobar articles de merceria, roba de casa, articles de decoració tèxtil i eines per realitzar manualitats. A més de les compostures, que ja ve realitzant des dels inicis, la costurera també fa confeccions de tot tipus, adaptades als gustos dels clients.

Aquest comerç s’ha establert en un moment en que a Cala Rajada no es disposava de cap lloc que realitzés confeccions d’aquest tipus. A més, amb els temps que ens ha tocat viure, cada cop s’incorpora més a la nostra vida la sostenibilitat, i la reparació i reciclatge de roba en forma part. No tothom sap cosir, per al qui vol aprendre hi pot trobar les eines per fer-ho, i qui no, doncs ho pot encarregar perquè ara hi ha un espai on fer-ho.



Biografia de Sole:

Sole Peiró va aprendre a cosir a l’escola i curiosament, era aquesta part de l’ensenyament que més l’avorria, li interessaven les ciències i lletres, però “las labores” com es deia en aquell temps, no li apassionaven. Als quinze anys, va començar a fer feina a una fàbrica tèxtil on es produïa roba que es venia per tot el país. Després d’anys, va tenir l’oportunitat de formar-se a un taller de roba de casa. Aquella formació li va permetre entrar a fer feina en una de les botigues de decoració de casa més prestigioses i valorades a València ciutat. Al tancament d’aquesta va treballar per a una altra botiga de decoració tèxtil, durant més de deu anys. Tan sols va deixar el sector, quan es va traslladar a Cala Rajada i va dedicar-se al sector del turisme i serveis. Així i tot, ha tornat a treballar com a costurera, professió artesana de la qual disposa de coneixements i d’experiència.



Cap Vermell li desitja molt d'èxit en aquesta nova singladura.



Boutique de Costura
 c/Magallanes, 39, Cala Rajada.

Obert:   Dill-Div: 10h a 13h i 17h a 19h;
Dissabte: 10h a 13h.