XII MARXA DE REGULARITAT. LA LÍNIA DE FERROCARRIL MANACOR-ARTÀ. 31 KM 

Diumenge, 25 d'abril de 2010


 

El proper diumenge 25 d’abril ens tornarem a trobar per dur a terme una nova Marxa de Regularitat, i ja serà la dotzena edició.

Com tots sabeu, la Marxa de Regularitat és una caminada popular, no competitiva, on els participants han de recórrer un llarg itinerari, establert i senyalitzat per l’organització, dins un temps màxim. Al llarg de l’itinerari els caminants es troben amb diversos punts d’avituallament, facilitats per les administracions més vinculades al territori.

Enguany hem escollit una ruta totalment singular i inèdita. Es tracta de l’antiga via de tren entre Manacor i Artà, avui abandonada, però que ben aviat es tornarà obrir. Es tracta, per tant, de la darrera oportunitat per transitar a peu per aquests bells paratges de la comarca de Llevant.

L’itinerari que us proposam, amb alguna possible variació, s’allarga 31 quilòmetres i serà el següent:
Manacor - Sant Llorenç - Son Carrió - Son Servera - Artà.
(amb una possible ascensió opcional al cim de na Penyal).

Els avituallaments principals estaran situats a les estacions de Sant Llorenç, Son Carrió i Son Servera. De totes maneres cal portar aigua.

Com sempre tenim la col•laboració de la Federació Balear de Muntanyisme, Caixa Colonya i Intersport, i esperam comptar amb les dels ajuntaments de Sant Llorenç des Cardassar, Son Servera i Artà.

Us podeu apuntar al GEM, a la Secció de Muntanya del Club Pollença i a Intersport fins el divendres dia 23 d’abril, i el preu de les inscripcions és de 10 euros per als socis del GEM, del Club Pollença i per als membres de la Federació Balear de Muntanyisme. La resta d’inscrits pagaran 15 euros.

El preu inclou el tren d’anada i tornada Palma-Manacor, l’autobús de tornada entre Artà i Manacor, els avituallaments i un record per a cada participant.

La sortida serà amb el tren de Manacor, a l’estació Intermodal de Palma, a les 8.09 hores.

La tornada, també amb tren, serà escalonada amb els trens que surten de Manacor a les 17.22, 18.22 i 19.22 (que arriben a Palma a les 18.33, 19.33 i 20.33 hores, respectivament).
Us hi esperam a tots.
 
Més informació: http://gemweb.org/
C/dels Horts, 1 baixos. 07003 Palma
Tel. 971 718 823