Diumenge, 13 de desembre de 2015, els excursionistes de Cranques reumàtiques i Camina Caminaràs, van fer la darrera excursió de l'any. 

La ruta que van fer va ser al Cap de Catalunya, a la península de Formentor. En aquesta ocasió van ser 24, els caminarires que van realitzar aquesta preciosa excursió, amb unes vistes espectaculars i un dia ideal per practicar senderisme.

Els cotxes (aquesta excursió se va fer en cotxes particulars) se deixaren al pàrquing de Cala Figuera, sota l'imponen mola de la cara nord d' Es Fumat.

 

Primer baixàrem cap a la Cala i després iniciàrem la pujada cap el Cap de Catalunya. La ruta no és gaire llarga, però no hi ha camí ample, de fet la ruta va per un tirany marcat per fites.Poc a poc la pujada començà a oferir vistes precioses sobre Cal Figuera.

En arribar a la part alta dels penya-segats van fer una travessa fins arribar a la punta, on una gran fita marca el punt d'arribada.

De tornada un grup pujà a un cim dels voltants i un altre grup baixà a la platja a dinar, i alguns poguéren fer un capfico.

Aquí us deixam unes imatges