Excursió del mes d'octubre 2012: Esporles - Estallencs

Dia 21 d'octubre a les 8 hores. Plaça de la Constitució de Capdepera. Sortida amb autobús


Les Cranques Reumàtiques, juntament amb Camina, caminaràs, tenim previst realitzar la travessa d'Esporles a Estallencs. Ruta que transcorre en part per l'anomenat camí vell des Correu però que es desvia cap a la possessió de Planícia per arribar a Estallencs. Es tracta d'una excursió que, sense tenir grans desnivells, passa per uns preciosos paisatges de la Serra de Tramuntana, incloent un alzinar de espectacular. 

Aquesta excursió és amb autobús per tant cal fer un ingrés de 10 euros al compte de Camina, caminaràs: 2051-0107-7-8-1070011961. per a la reserva de la plaça d'autobús. Posau concepte: excursió Esporles-Estallencs ii el vostre nom.

La data límit per a fer l'ingrés és dijous dia 18 a les 13 hores (després no es garantitza la plaça d'autobús, evidentment tenen preferència els que han fet la reserva).

L'autobús partirà de Capdepera a les 8 hores (puntual!) de la plaça de la Constitució.Pensau a dur el resguard de l'ingrés



Temps efectiu (sense aturades) devers 4 -4,5 hores, distància malgrat no tenir grans desnivells és una excursió llarga, que majoritàriament transcorre per camins amples i ben senyalitzats.

Ànim caminaires, començam la temporada d'excursions!

Aquí podeu veure el plànol del camí des Correu, nosaltres farem una variant d'aquest recorregutl: