Han encertat el pes exacte: 183grams. Èxit de participació amb 142 respostes



Finalitzat el concurs i desvetllat el pes de la mona de xocolata, dos han estat els concursants que l'han clavat. 183grams. Molts s'hi han aproximat. Recordau la convocatòria i les bases:




Idò com hi ha dos encertants el primer que va escriure el resultat Mateu Sureda guanya la mona del peix i Laura Mujico rebrà una altra mona semblant a aquesta. El liurament serà dimecres horabaixa a l'hotel Ses Rotges. Acte del qual sereu informats degudament. 

Hem d'agrair a Wiliam Tétard la seva generositat al compartir els seus productes per aquest concurs que per lo senzill i saborós que és ha estat un gran èxit de participació. Gràcies també a tots els qui heu concursat. 





I recordau que les mones de Pasqua de William  Tétard  són un gaudi per al paladar. Elaborades amb ingredients de màxima qualitat, la xocolata es converteix en un gran plaer als amants de la xocolata. Les seves formes s i cuidada decoració els converteixen en objecte de disseny per a qualsevol oportunitat. 
Comprovau-ho també a la  Bomboneria La Pajarita de Palma i a la cafeteria Bon Dia de Cala Rajada. L'any 2015 ja explicàrem en un vídeo com és fa una mona de Pasqua.


https://sesrotges.com/monas-de-pascua/




i a més,...si etiquetau SES ROTGES i CAP VERMELL (@sesrotges  @capvermell) a una foto d'Instagram entrareu a un sorteig d'un val de 30€ per a consumir qualsevol producte Ses Rotges.
(pa, confitures, tortada día de la mare,... restaurant, berenar, sopar o hotel)