La companyia tanca 2023 amb una plantilla de 104.000 persones, 98.700 a Espanya i 5.300 a Portugal, després de crear 5.000 noves ocupacions l'últim any i té previst contractar unes 500 persones a Illes Balears per a la campanya d'estiu de 2024



"Volem que la gent aprengui a gestionar-ser emocionalment des que són petits".





"...i oferir un espai en el que la persona que vol posar més consciència en la seva vida (la qual cosa se tradueix en una vida més ordenada, més feliç i més autèntica) es pugui sentir acompanyada i guiada per un equip multidisciplinari que l’ajudarà a treballar en els tres aspectes: físic, emocional i mental.".





"El paisatge agrari no deixa de ser un reflex de la societat i del tipus d’economia de cada època".


"Tu t’has d’adaptar al que la gent et demana però això és un poc enganyós  perquè hi ha diferents maneres d’adaptar-se i diferents demandes".


"... de fet pel carrer ens trobem amb ells (els alumnes) i ens diuen que no ens havíem d’haver anar i això ens emociona. És la millor cosa que ens poden dir, i ho fan amb estima".


Una batlessa amb confiança i una mica acaparadora, regidors que demanen disculpes i una oposició que cerca el seu lloc.
per BTT & cia.

Propostes interessants per dur a terme al nostre municipi:  "Emmerdats" per desemmerdar el poble. Els alumnes de segon d'ESO del Col·legi Sant Salvador d'Artà fotografien excrements deixats a la via pública. 




Agraïm a les empreses que patrocinen els premis: Cas Conill, Autotaller can Xisco, Panaderia Ca n'Amer i Cafeteria Cala Rajada.

Lluís Mestre guanya el premi "Sant Antoni i jo" i Clàudia Adrover el "Sant Antoni sense animals".  Silvia Trejo i Maria Infante finalistes.

Foto guanyadora de Toni Alzina.

Tema: Sant Antoni 2024 a Capdepera i Cala Rajada en qualsevol moment de la festa.

Premis especials per:
"Sant Antoni i els animals" i "Sant Antoni i jo".



63

Na Zoe és el referent femení a la festa de sant Antoni a Capdpera, en Joan la saba nova dins de l'Obreria.
Zoe:
"Si em fic amb els dimonis em peguen, els reny i s'arregla aviat. No peguen molt, però l'any passat vaig rebre una bona llosca i em vaig haver d'aguantar".

Joan: "L'ase em coneix. Quan em veu actua com un canet. És molt important que et conegui. A la festa hi ha molta gent i es posa molt nirviós, quan em veu a jo es posa més tranquil".

En breu començarà la fabricació d'una segona remesa, "perquè molta gent n'ha demanades", segons l'ARABALEARS.

El clàssic de Sant Antoni amb més premis que mai!

Presentació de fotografies fins dia 23 de gener.

Subcategories