La segona jornada de les festes de Sant Bartomeu ha tingut el cinema i el ball de bot d'Aires Gabellins com a protagonistes.  



Els cinema de Capdepera participa de les festes amb un programa especial. Concretament han projectat la pel·lícula "Ahora o nunca", una comèdia molt divertida al voltant del casament dels protagonistes. El teatre era ple i tothom sortí amb un sonriure a la cara.  Pels propers dies hi ha programada la pel·lícula infantil de dibuixos "Los minios", que segurament serà del gust dels infants (i dels majors).



Ja de nit, arribà el torn del ball de bot. Enguany, "Aires Gabellins" va ser  l'agrupació que sortí a Capdepera. La seva actuació va ser presentada per Climent Crespo, qui va comentar cada un dels balls. Digué que, amb motiu de rebre el premi  "Cap Vermell", l'agrupació va aprofitar per a cercar i recuperar alguns balls que ja gairebé no ballaven i per a recuperar també alguns balladors i balladores que s'havien retirat.





Una vegada més,  tant els petits de l'escola de ball com els més grans, mostraren damunt l'escenari el seu bon fer, ballant boleros, jotes, mateixes...  La música, el ball i la bona temperatura que vam gaudir van fer que la vetllada fos molt agradosa.



Enhorabona a tots els components de l'agrupació, cantaires, sonadors i balladors.