Malgrat el temps presagiava pluges i bufava un molest vent, la cavalcada va sortir per a fer el seu recorregut habitual pel carrer Ciutat, Lluna, Dones de sa Llata, Port, Estrella, Col·legi i Centre. Després de recollir els Obrers, acompanyats de la Banda de Música, va sortir la cavalcada des del carrer Roses pel carrer Ciutat. 

Els Obrers i la Banda de Música, juntament amb els dimonis i Sant Antoni, obrien la comitiva. Seguidament les carrosses, ben enramellades, i els cavallistes.
 





Entre volta i volta molt de públic aprofità per beneir els seus animals, especialment cans.
 

Com vam comentar al facebook de Cap Vermell, hi va haver un desgraciat accident quan un genet va caure del cavall, havent de ser atès per les assistències sanitàries i traslladat a un centre per a fer-li una exploració. Afortunadament a les conseqüències sembla que no van ser greus tot i les contusions rebudes en la caiguda. Esperem que es recuperi aviat.

No se va arribar a fer la darrera volta i després d’una estona d’aturada de la festa, va continuar a la plaça de l’Orient en es cantà la tradicional codolada i se repartiren galetes i moscatell.



Després del cant de la codolada s'ha fet el sorteig de la porcella. Els nombres premiats han estat
- Porcella: 1581
- "Noche de amor":  6400

Amb un bon nombre d’assistents els dimonis feren el darrer ball amb els sons de banda. En Pau Vives “Llissa” i  en Rafel Marín van alçar a na Zoe Cuart que s’estrenava com a Sant Antoni. Ens comentà que s’ho havia passat molt bé i que havia estat molt divertit.



La festa acabà amb l’Ofici de Sant Antoni, del qual ja us informarem. Just acabada la cavalcada i s'inciava la retirada de l'arena dels carrers.

Passat Sant Antoni a Capdepera, tothom espera dissabte i diumenge les celebracions a Cala Rajada. Esperem que el temps acompanyi i la festa sigui completa.

Ens afegim a les demandes de les autoritat i obrers demanant prudència i responsabilitat als participants en les festes.

Visca Sant Antoni!


Unes imatges més de les beneïdes i la cavalcada. 










Les carrosses



















Els cavalls










Darrer ball a l'Orient