El temps donà treva a la cavalcada de Sant AntoniLa cavalcada de Sant Antoni a Cala Rajada se pogué dur a terme amb certa normalitat. Afortunadament, el diumenge 22, la pluja va fer una pausa per a celebrar la festa.

Després de la missa en honor al sant, a l’església de Cala Rajada, Sant Antoni i els dimonis acompanyats de la Banda de Música van fer el recorregut de les beneïdes. La presència de públic resultà prou acceptable, tenint present les condicions meteorològiques del cap de setmana.No hi hagueren massa animals per beneir, uns pocs cans, però no faltaren els cavallistes i dues carrosses. Únicament se va fer una volta (normalment se fan dues).Abans de fer el darrer ball se cantà la codolada i se va brufar amb moscatell i pastes, repartides per membres de l’Obreria. Això sí a cobro, ja que plovia intermitentment.

Un moment esperat va ser l’escena en la qual els dimonis han de descavalcar a Sant Antoni i fugir amb el seu ase.Els dimonis pacientment van posar per fer-se fotografies amb tots els qui el demanaren.

En “Mosca”, que enguany s’ha retirat com a dimoni d’Artà, se volgué fotografiar amb els dimonis de Cala Rajada.

En Tomeu Esteva s’estrenà com a Sant Antoni i  ho feu prou bé.

Les festes de Sant Antoni han acabat. Enguany el mal temps les ha deslluïdes, però queda palès que hi ha sentiment santantonier en el nostre municipi.El resultat del sorteig va ser:
- (*) Nit d’amor, nombre 1695.
- Porcella, nombre 3849.
- Sopar al Beach Club i passeig de cavalls, nombre5763.
(*) Cp de setmana a suite d’Hotels Viva.
 

Us deixem algunes imatges de les festes