Han vingut a Capdepera
En Macià i na Pipiu.
Amb ells qui no plora riu,
també amb Maribel Servera

Les festes de Sant Antoni de Capdepera arrancaren amb el seu protocolari calendari festiu. Així diumenge, 15 de gener se celebrà la picarolada, que malgrat el fred va tenir una gran resposta de participació, de fet se pot dir que aquest acte (recuperat fa uns anys) se consolida any rere any. Corns i picarols sonaren pels carrers de Capdepera convidant a festa.

Enguany  no hi hagué gaire canvis respecte a l'any passat i, des de la concentració a la plaça de l'Orient, la cridanera comitiva passa pel carrer Fondo, la plaça Vella, Es Sitjar , carrer Nou i Ciutat per tancar el circuit a la plaça de l'Orient.A la costa del Can Capet, a la casa de na Verguera hi hagué una aturada on Llucià Serra, com a president de la Banda de Música, cridà emocionat a la festa. No faltaren les cançons i el visca Sant Antoni i Capdepera i els crespells amb forma de dimoni.

Ja a la plaça se serví la tradicional xocolatada.Al teatre se celebrà una trobada de glosadors de picat, activitat que se repeteix fa uns anys i que té molt bona acceptació, fins al punt que el teatre de Capdepera quedà petit per l'ocasió.

En Pere Orpí presentà als glossadors, fent una introducció a la història del glosat a Mallorca.Na Maribel Servera, en Macià Ferrer i n'Antònia Pipiu glosaren, utilitzant varies tonades populars, una bona estona tractant temes d'actualitat i les bromes personals. Rialles i bamballetes no faltaren, quedant convidats per l'any que vé.