Sense falta, els Reis d'Orient desembarcaren puntualment al port de Cala Rajada







La dels dia dels Reis és una festa que es viu amb especial intensitat en el nostre poble. Enguany, afortunadament la meteorologia no ens fallà i amb puntualitat es va veure arribar l’estrella d’Orient de ses Majestats a bord de la barca de bou “Picasseu segon”, amb el seu patró Joan Ramón Esteva.

Així que tot a punt a l'esplanada del moll que estava plena a vessar d’infants (i grans) aplaudint l’arribada i les mostres d’atenció dels tres Reis, que saludaven personalment, avançant cap a dalt del mur on s’adreçaren a tots amb els seus habituals parlaments que no varen deixar a ningú indiferent.





Cada rei va ser rebut pels seus patges i junts marxaren cap el mur del moll, pel passadís preparat.



Dalt del mur cada rei va fer la seva presentació, i les seves explicacions van ser traduïdes per l’Embaixador Reial en castellà. El rei Baltasar amb els anys que du de visita entre nosaltres, es va fer entendre bé i ens va divertir amb les seves ocurrències.  

Els Reis lliuraren un premi a Rryanna Andrade de 6èA del CEIP S’Alzinar, com a guanyadora del concurs de dibuix que formà part del cartell d’enguany. 

Després la comitiva reial desfilà dalt de les carrosses pels carrers de Cala Rajada, acompanyats per la Banda de Cornetes i Tambors, fins arribar a l'església del Carme, on reberen i saludaren a tots els nins i nines, i escoltaren les seves demandes i s'hi van fer tantes fotografies com va ser possible, amb l’alegria dels caramels en la mà.





Més imatges de l'arribada dels Reis a Cala Rajada







Els Reis a l'església de Cala Rajada: